buildingcontrol-grijs.jpg
Landelijk werkende aannemers tot en met regionale bouwbedrijven vinden bij Mastermate alles wat ze nodig hebben voor hun projecten. Groot assortiment, sterke adviezen, handige webshop, digitaal dataverkeer, toolboxen, gratis vakavonden en veel slimme concepten waarmee u uw projecten nog sneller en met minder faalkosten kunt afronden.


Nieuwbouwprojecten

Werkt u als ontwerper of in een soortgelijke functie zoals bouwkundig tekenaar, architect, calculator of bestekschrijver? Dan komen tijdens de ontwerpfase van uw nieuwbouwprojecten tal van wensen en eisen naar voren. Of het nu gaat om woningbouw, kantoren, ziekenhuizen, retail. Mastermate wil voor alle nieuwbouwprojecten uw partner zijn en houdt u op de hoogte van de nieuwste productontwikkelingen. Ook weten we wat de meest recente eisen zijn en welke actuele toepassingen en oplossingscombinaties mogelijk zijn. Daarom kunnen we u goed en adequaat adviseren.

Steeds vaker delen hoofdaannemer en onderaannemers tijdens het feitelijke bouwproces actuele gegevens, zoals met BIM of S@les in de Bouw. Wij denken met u en uw projecten mee. Liefst al voor de ontwerpfase, maar ook op kantoor tijdens de voorbereidingen en uiteindelijk op de bouwplaats zelf. Ook geven wij adviezen over luchtdicht bouwen en ankerwerk en kunnen uw medewerkers rekenen op praktijktrainingen op de bouwplaats.


Renovatieprojecten
Er wordt veel gerenoveerd de komende jaren. O.a. het energieverbruik terug brengen is een belangrijk thema en ook het verhogen van de veiligheid van woningen is een belangrijke . De logistiek rondom deze vaak binnenstedelijke projecten kunt u met Mastermate net zo bepalen, zodat alles precies op het juiste moment er is en geen dag eerder.

Onderhoud
Met het haar Service- en Onderhoudsconcept zorgt Mastermate voor een optimale beheersing van de voorraden van aannemers die voor bijvoorbeeld woningcorporaties of overheidsinstellingen het onderhoud van panden over hebben genomen. Uw medewerkers hebben altijd voldoende voorraad in hun onderhoudsbus en wij zorgen dat de voorraad ook nog eens automatisch wordt aangevuld.

Onze managementrapportage vertelt u precies hoeveel er verbruikt is zodat u uw werkzaamheden snel kunt factureren. Of maak gebruik van onze webshop om uw eigen voorkeurslijsten aan te maken of om projecten te definiëren zodat u altijd kunt zien wat u voor welk project hebt besteld.

Bespreek uw wensen met een van onze vertegenwoordigers en laat u verrassen door de mogelijkheden van Mastermate.


Bekijk hieronder welke Mastermate-services door aannemers worden gebruikt:

ijzerwaren-button gereedschap-button hang-en-sluitwerk-button deurenservice-button magazijnservice-button
BC-button CorporatieService-button RuwbouwService-button MontageService-button ContainerService-button
SlijpService-button Beslagshop-button PBMshop-button BCEC-button Mastermail-button
e-nieuwsbrief-button scherpeacties-button debestecondities-button 34-vestigingen-button 0900-no-button
0800-no-button dataverkeer-button medewerkers-button logistiek-button eigenwebsite-button
eigenwebshop-button stofvrij-button PBM-kennis-button ankerwerk-kennis-button pkvw-kennis-button
luchtdicht-kennis-button opplussen-kennis-button vca-kennis-button PBM-toolbox-button vakavond-kennis-button