glass-building.jpg
Elk bedrijf en elke instelling heeft ruimtes die goed beveiligd en ook veilig moeten zijn, waarbij de praktische uitvoering erg belangrijk is voor het succes van de oplossing.

Dagelijkse praktijk en veiligheid
Elk bedrijf en elke instelling heeft ruimtes die goed beveiligd, maar ook veilig moeten zijn. Bij de toegangscontrole van bedrijven en instellingen zijn begrippen als veiligheid, beveiliging en efficiëntie van groot belang. Elk bedrijf en elke instelling heeft kritische ruimtes die goed beveiligd, maar ook veilig moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan serverlocaties van ICT-dienstverleners, pompcentrales van waterleidingsbedrijven en Research & Developmentafdelingen van farmaceutische bedrijven en apotheken in ziekenhuizen.

Daarnaast kennen veel dienstverlenende bedrijven het vraagstuk van gasten die een beperkte tijd binnen zijn. Er zijn instellingen die op elke verdieping een eigen beveiligingsniveau hanteren of die meerdere locaties gebruiken die in het hele land verspreid kunnen zijn. Maar ook medewerkers die van functie wisselen en daardoor andere toegangsrechten krijgen in een gebouw.


Ervaring met hoogwaardige toegangscontrole
Met alle vraagstukken en knelpunten hebben wij ervaring. Die ervaring heeft ons bijvoorbeeld geleerd dat grote bedrijven en instellingen een hoogwaardig, gepatenteerd mechanisch sluitsysteem kunnen combineren met een elektronisch sluitsysteem dat vanuit één punt te beheren is. Het elektronische systeem biedt dan meestal de mogelijkheid om via een virtueel netwerk informatie te verspreiden of punten te faciliteren waar rechten vastgelegd kunnen worden. Om de toegangscontrole optimaal te laten functioneren is het verstandig dit aan te vullen met het juiste hang- en sluitwerk, zoals drangers, deurautomaten en (elektronische) sloten.
De toegangscontrole staat niet op zichzelf. Houd ook rekening met andere veiligheids- en beveiligingssystemen zoals de alarm- en brandinstallatie. Daarnaast heeft u diverse mogelijkheden om de toegangscontrole te koppelen aan andere facilitaire systemen, waaronder tijdsregistratie, salarisadministratie en betaalsystemen in bedrijfskantines.

Praktisch advies
Kom langs in een van onze Building Control Experience Centers (link). Bespreek met onze specialisten de dagelijkse processen in uw bedrijf en kom samen met ons tot bedrijfseconomische oplossingen.Bekijk hieronder welke Mastermate-services door andere bedrijven worden gebruikt:

ijzerwaren-button gereedschap-button hang-en-sluitwerk-button deurenservice-wazig magazijnservice-wazig
BC-button CorporatieService-wazig RuwbouwService-wazig MontageService-button ContainerService-wazig
SlijpService-wazig Beslagshop-button PBMshop-button BCEC-button Mastermail-button
e-nieuwsbrief-button scherpeacties-button debestecondities-button 34-vestigingen-button 0900-no-button
0800-no-button dataverkeer-button medewerkers-button logistiek-wazig eigenwebsite-button
eigenwebshop-button stofvrij-wazig PBM-kennis-button ankerwerk-kennis-wazig pkvw-kennis-button
luchtdicht-kennis-wazig opplussen-kennis vca-kennis-button PBM-toolbox-button vakavond-kennis