buildingcontrol-grijs.jpg
Als ondernemer bent u naast uw dagelijks werk ook verantwoordelijk voor de veiligheid van uw mensen en de beveiliging van uw goederen. Een lastige opgave waar wet- en regelgeving en geldende normen elkaar vaak tegen lijken te spreken: politie en verzekering vragen om een goede inbraakwering, maar de brandweer en arbodiensten eisen een gegarandeerde vluchtmogelijkheid. Beide 'uitersten' gaan 'door dezelfde deur'. Natuurlijk moeten uw medewerkers bij calamiteiten uw pand snel kunnen verlaten, eventueel via de achterdeur, maar uw handelsgoederen ziet u toch het liefst gewoon via de voordeur uw pand uitgaan.


Nieuwe producten
Het is beide te realiseren. Bijna wekelijks komen er nieuwe producten op de markt voor een nog betere toegang tot uw bedrijf. Producten die de ultieme balans benaderen tussen veiligheid, beveiliging en comfort. Zo biedt de hedendaagse fijne elektromechanica in hang- en sluitwerk ongekende mogelijkheden. Met bijvoorbeeld deurstandsignalering, camerabewaking en een goed georganiseerd sleutelbeheer krijgt u de perfecte controle over uw pand.

Draadloze infrastructuur
Met elektronische cilinders en elektronisch bouwbeslag weet u wie zich waar en wanneer bevindt, zonder dat u daarvoor een kostbare bekabeling hoeft aan te brengen. Deze systemen geven u ook de mogelijkheid om medewerkers met een sleutel beperkte delen van de dag of week toegang tot uw bedrijfsruimte te geven. Bij sleutelverlies zijn de 'sleutels' direct te blokkeren en te verwijderen uit het systeem. Met de inzet van technieken als bluetooth, internet, GSM, biometrie, RCID, RFID en andere draadloze infrastructuur bereikt u een grote mate van comfort, inzichtelijkheid en flexibiliteit.


Praktisch advies
Kom langs in een van onze Building Control Experience Centers. Bespreek met onze specialisten de dagelijkse processen in uw bedrijf. Bekijk en ervaar samen met onze Building Control specialisten alle mogelijkheden om uw bedrijf veiliger te maken. Lees hier meer over Building Control.


Bekijk hieronder welke Mastermate-services door andere MKB-bedrijven worden gebruikt:

ijzerwaren-button gereedschap-button hang-en-sluitwerk-button deurenservice-wazig magazijnservice-wazig
BC-button CorporatieService-wazig RuwbouwService-wazig MontageService-button ContainerService-wazig
SlijpService-wazig Beslagshop-button PBMshop-button BCEC-button Mastermail-button
e-nieuwsbrief-button scherpeacties-button debestecondities-button 34-vestigingen-button 0900-no-button
0800-no-button dataverkeer-button medewerkers-button logistiek-wazig eigenwebsite-button
eigenwebshop-button stofvrij-wazig PBM-kennis-button ankerwerk-kennis-wazig pkvw-kennis-button
luchtdicht-kennis-wazig opplussen-kennis vca-kennis-button PBM-toolbox-button vakavond-kennis