De populairste blogs van 2018

De populairste blogs van 2018

Specialisten van Mastermate bloggen over hun werk en projecten. We hebben de vijf populairste blogs van 2018 op een rij gezet.

Toegangscontrole voor appartementencomplexen

Er zijn goede redenen om als Vereniging van Eigenaren (VvE) na te denken over elektronische toegangscontrole. Specialist Frank van Stroe helpt u met concreet advies over een toegangsoplossing voor uw appartementencomplex.

Lees het blog

Toegangssysteem voor appartementencomplexen


Kalkzandsteen: nauwkeurig én snel werken

Kalkzandsteen wordt in de bouw in Nederland veel toegepast. Technisch adviseur Arjan Aalburg vertelt welke hulpmiddelen je nodig hebt om kalkzandsteenelementen nauwkeurig én snel te verwerken.

Lees het blog

Kalkzandsteen verwerken


Toegangsbeheer voor sportverenigingen

Positieve ervaringen bij fitnessbedrijven, gemeentewerven en sportverenigingen tonen het functionele nut van een toegangscontrolesysteem. Specialist Arno Olden vertelt wat de voordelen zijn van toegangsbeheer voor sportverenigingen.

Lees het blog

Toegangsbeheer voor sportverenigingen


Misverstand over het inmeten van deuren

Wil je zeker weten dat de deuren van je bouwproject passen in de kozijnen? Dan is het niet handig om naar eigen inzicht het kozijn aan te passen, adviseert Matthew van Merjenburgh.

Lees het blog

Deuren inmeten


Binnendeuren vervangen bij transformatie

Bij de transformatie of renovatie van een gebouw ontkom je niet aan het vervangen van de binnendeuren. Want de kans is groot dat ze een andere functie krijgen. In dit blog staat waar u op moet letten.

Lees het blog

Deuren vervangen bij transformatie


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen