glass-building.jpg

Mastermate heeft verschillende MasterSpecials, voor speciale acties en gedetailleerde informatie. Benieuwd naar de laatste uitgave?


MasterSpecial Gereedschappen 2017

Een mix van machines, gereedschappen en informatieve artikelen: dat vind je in de MasterSpecial Gereedschappen 2017. De acties in deze MasterSpecial zijn geldig van 1 november 2017 tot en met 31 december 2017.

Lees nu de MasterSpecial Gereedschappen

Pagina 2 – Tips om het maximale te halen uit het elektrisch gereedschap
Als je een machine koopt, wil je daar zo lang mogelijk mee werken. Maar als je de machine verkeerd gebruikt, is de kans groot dat die kapot gaat. Monteur René Vlieger geeft tips waarmee je elektrisch gereedschap in goede staat blijft.

Pagina 7 – Veilig werken met een gekeurde machine
Waarom zou je elektrisch gereedschap en machines laten keuren? Dat legt KAM-manager Oscar van Zwieten de Blom uit: ‘Zijn jouw machines gekeurd door een deskundige keurmeester, dan kun je erop vertrouwen dat je werkt met veilig gereedschap’.

MasterSpecial Gereedschap 2017 website


MasterSpecial Verlichting en Verwarming 2017

De dagen worden korter, de temperaturen gaan omlaag. In de MasterSpecial Verlichting en Verwarming 2017 vind je een selectie lampen waarmee je goed kunt doorwerken op donkere dagen. En met de geselecteerde heaters en kachel zit je er warm bij! De acties in deze Masterspecial zijn geldig tot en met 31 december 2017.

Lees nu de MasterSpecial Verlichting en Verwarming

MasterSpecial Verlichting en Verwarming 2017 2018

 

Kopen in webshop

De artikelen uit de MasterSpecials kun je ook bestellen in onze webshop. Log hier in in onze webshop.

Meer weten over de actie-artikelen
Heb je vragen over de actie-artikelen? Vul dan hier uw vraag in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen met 0900 - 0509.

Contact