buildingcontrol-grijs.jpg

Op 9 oktober jl. heeft Mastermate, na de eerste succesvolle editie, ook dit jaar deelgenomen aan de Beursvloer Hoevelaken.

De Beursvloer heeft als doel maatschappelijke organisaties in Hoevelaken en het lokale bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen en samenwerking tussen partijen tot stand te brengen. Het is een landelijk fenomeen dat haar succes in vele steden heeft bewezen.

Duizenden matches zijn al gemaakt waarbij het bedrijfsleven mankracht, denkkracht of middelen ter beschikking heeft gesteld om maatschappelijke organisaties te helpen. Terwijl andersom maatschappelijke organisaties een bijdrage hebben kunnen leveren aan het lokale bedrijfsleven.

Dit jaar zijn er in totaal 68 matches gemaakt. Mastermate heeft 3 matches gemaakt met de volgende maatschappelijke organisaties: Stichting Ondersteuning Kleinschalige Projecten Ontwikkelingslanden (SOKPO) voor een project in Ghana, Stichting Gered Gereedschap Nijkerk en GGZ Centraal.

Een mooie gelegenheid om op een andere dan financiële manier invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart