buildingcontrol-grijs.jpg

Voor de dienst stadsbeheer van de gemeente Den Haag, welke zich bezig houdt met de riolering en het waterbeheer, was de mogelijkheid om de sleutels van het huidige sluitplan bij te kunnen laten maken zonder certificaat reden om zich eens breder te oriënteren op de mogelijkheden van vandaag de dag.

Een bezoek aan het Building Control Experience Center in Delfgauw en een inventarisering v.w.b. eisen en wensen m.b.t. het gewenste systeem bracht hier al gauw helderheid in. Men heeft gekozen voor cilinders in rvs uitvoering van Cy-lock met heavy-duty sleutels.

Zo heeft men de mogelijkheid sleutels in het stadhuis tijdzones en geldigheidsduur mee te geven zonder naar de ca. 600 schakelkasten, welke over de regio Haaglanden verspreidt zijn , te hoeven reizen.

De cilinders bieden weerstand aan weer en wind, hetgeen nodig is omdat alle schakelkasten en gemalen zich buiten bevinden. De eerste 200 cilinders voor o.a de pollerkasten zijn besteld. Naast het leveren verzorgd Mastermate Den Haag ook het plaatsen van de cilinders.