buildingcontrol-grijs.jpg

Mastermate is een ervaren partner, als het gaat om (elektronisch-) mechanisch hang- en sluitwerk. Onder de noemer Building Control bieden wij u een optimale oplossing, afgestemd op uw wensen en eisen. Onze integrale oplossing voorziet in een optimale samenhang tussen (brand)veiligheid, beveiliging, comfort en design.

Veiligheid, beveiliging en ontwerp
De term Building Control heeft niet alleen betrekking op de veiligheid en beveiliging van het gebouw of het te bouwen object. We kunnen vroeg in het bouwproces zorgen voor een ontwerp dat naadloos aansluit bij uw processen in uw organisatie. Niet alleen in de ontwerpfase, maar ook als het object is opgeleverd en moet worden onderhouden, dan kunt u op ons rekenen. U krijgt bij Mastermate altijd een merkonafhankelijk advies.

Bestek- en sluitplan
In opdracht van de architect, adviseur, opdrachtgever of aannemer stellen wij een overzicht samen van de functionele en technische eisen en vertalen dit in een bestek. Bij goedkeuring van het bestek stellen wij de juiste hang- en sluitwerkstaat op, aangevuld met het sluitplan. In het sluitplan is van te voren vastgelegd wie toegang krijgt tot de ruimtes van het pand. Een doordacht sluitplan geeft gebruikers van uw pand een veilig gevoel, zorgt ook voor een veilige leef- en werkomgeving en als het even kan dan zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk sleutels in omloop zijn.

Afleveren op het bouwproject
Nadat er een akkoord is gegeven op het sluitplan, dan gaan wij over tot het bestellen van de onderdelen van het sluitplan. Voor uw projectmatigeMastermate is een ervaren partner, als het gaat om (elektronisch-) mechanisch hang- en sluitwerk. Onder de noemer Building Control bieden wij u een optimale oplossing, afgestemd op uw wensen en eisen. Onze integrale oplossing voorziet in een optimale samenhang tussen (brand)veiligheid, beveiliging, comfort en design.

Installatie en oplevering
Mocht u de montage niet zelf willen uitvoeren, dan kunt u dit ook uitbesteden aan de MontageService en DeurenService van Mastermate. Naast de montage kunt u ook bij ons terecht voor het inmeten, leveren en afhangen van deuren voor uw projecten. De functie van de deur is en blijft, in alle fases van ontwerp tot en met de oplevering, voor ons erg belangrijk, omdat alleen dan wij voor u een veilig gebouw kunnen creeëren waarin mensen niet gehinderd door 'veiligheidsvoorzieningen' prettige kunnen wonen en werken. Meer informatie vindt u in onze leaflet MontageService en DeurenService. Of bekijk onze webpagina's over MontageService of DeurenService.

Bij de projectmatige oplevering geldt ook dat Mastermate trainingen organiseert voor bijvoorbeeld de facilitair managers of beveiligingsmanagers. Voor deze verantwoordelijken is het belangrijk dat zij een goede inschatting kunnen maken over wat hun systeem kan, welke wijzigingen zij zelf kunnen aanbrengen, hoe mutaties verwerkt moeten worden en o.a. welke rapportages er mogelijk zijn.
website-sluitplan4

Handige websites

Wilt u meer weten over de sluitplannen van Mastermate, stuur dan een mail naar info@mastermate.nl of bekijk de Mastermate-vestigingen.